2155051100 Αγίου Πολυκάρπου 24, Βοτανικός konstantinosvittos1981@gmail.com


το μενού μας
Το στέκι μας | Καφέ - Ψητοπωλείο στο Βοτανικό


Με χρόνια εμπειρίας και με σεβασμό στους πελάτες μας και την ελληνική κουζίνα, το καφέ - ψητοπωλείο μας “Το στέκι μας” στον Βοτανικό, έχει δημιουργήσει ένα πλούσιο μενού που μπορεί σίγουρα να καλύψει τα γούστα και των πιο απαιτητικών πελατών.

Έτσι, καθημερινά στο καφέ - ψητοπωλείο μας, μπορείτε να βρείτε από όλων των ειδών τους καφέδες και σφολιατοειδη, λαχταριστές σούβλες, καλοψημένα πιάτα της ώρας, φρέσκα θαλασσινά, χορταστικά ορεκτικά, φρέσκιες σαλάτες και πολλές ακόμα επιλογές μέσα από τις οποίες μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικό γεύμα.

Το μενού μας ολοκληρώνει μία μεγάλη ποικιλία από κρασιά, μπύρες, ρακί, ούζο, τσίπουρο και αναψυκτικά που μπορούν να συνοδεύσουν εξαιρετικά το φαγητό σας.

 

 
 
με μεράκι & αγάπη

δημιουργούμε πιάτα με έμπνευση και φαντασία προσδοκώντας να σας προσφέρουμε ένα μοναδικό και ποιοτικό γεύμα. Όλα τα πιάτα μας παρασκευάζονται με τις καλύτερες πρώτες ύλες προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των πιάτων που σας προσφέρουμε.

Κάθε πιάτο είναι μοναδικό για εμάς αφού φτιάχνεται με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε και με κύριο στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας, μιας και με αυτό τον τρόπο έχουν δημιουργηθεί φιλικές σχέσεις και οι πελάτες - φίλοι μας, μας επισκέπτονται ξανά και ξανά.


ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
 

 
Η αγάπη για το καλό φαγητό αλλά και το πάθος για τη δημιουργία μοναδικών γεύσεων είναι η κινητήρια δύναμη που κάνει την το καφέ - ψητοπωλείο μας να ξεχωρίζει στον Βοτανικό αλλά και σε όλη την Αττική.