2155051100 Αγίου Πολυκάρπου 24, Βοτανικός konstantinosvittos1981@gmail.com
hero image


το στέκι μας
Καφέ - Ψητοπωλείο στο Βοτανικό


Στον Βοτανικό, σε μια όμορφη και ήσυχη γειτονιά, θα βρείτε το καφέ - ψητοπωλείο μας “Το στέκι μας” το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του από 2012 και συνεχίζει με την ίδια αγάπη και μεράκι να σας προσφέρει καθημερινά εξαιρετικές γεύσεις μέσα σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον.

Πρόκειται για έναν όμορφα διακοσμημένο χώρο ο οποίος είναι κοντά σας όλο το 24ωρο. Έτσι, μπορείτε να μας επισκεφτείτε με την οικογένεια ή την παρέα σας και να περάσετε όμορφες στιγμές απολαμβάνοντας μοναδικές γεύσεις σε προσιτές τιμές.

Σας περιμένουμε καθημερινά στο καφέ - ψητοπωλείο μας από νωρίς το πρωί για να σας προσφέρουμε όλους τους καφέδες, σφολιατοειδή και τα συναφή τους. Από μεσημέρι έως αργά το βράδυ, οι γεύσεις πάνε και έρχονται με κοντοσούβλι, κοκορέτσι, φρυγαδέλι, κοτόπουλα σούβλας και της ώρας αλλά και με καλό κρασί και νόστιμο φαγητό η ώρα θα έχει περάσει χωρίς να το καταλάβετε.


 
 
το καφέ - ψητοπωλείο μας

είναι ανοιχτό όλο το χρόνο και σας περιμένει για να περάσουμε μαζί όμορφες στιγμές συνοδευμένες πάντα από καλό και ποιοτικό φαγητό. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο ψητοπωλείο μας θα βρείτε ζωντανή μουσική με γνήσιο λαϊκό πρόγραμμα το οποίο ξεκινάει στις 21:00.

Το φιλικό και ευγενικό προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει ενώ τα μοναδικά πιάτα μας, τα αγνά προϊόντα και το μεράκι μας εξασφαλίζουν σε κάθε επισκέπτη στιγμές πραγματικής απόλαυσης.

Στο ψητοπωλείο μας επίσης, διοργανώνονται γάμοι και βαφτίσεις μέχρι 150 άτομα, ώστε να έχετε την ασφάλεια και τη βεβαιότητα ότι θα μπορέσετε να γιορτάσετε ένα σημαντικό γεγονός της ζωής σας, με όμορφες γεύσεις, προσιτές τιμές αλλά και τη φροντίδα που απαιτεί κάθε λεπτομέρεια της περίστασης.
 

 
Επισκεφτείτε το καφέ - ψητοπωλείο μας στον Βοτανικό και εμείς θα φροντίσουμε για την άψογη εξυπηρέτησή σας. Εσείς φέρτε μόνο την καλή σας διάθεση και εμείς θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα.